Šajā privātuma politikā aprakstīts, kā Mailigen pārvalda, apstrādā un glabā personas datus, kas iesniegti mūsu pakalpojumu sniegšanas kontekstā. "Personas dati" attiecas uz jebkuru informāciju, kas attiecas uz identificējamu personu vai personas identitāti.

Piekrišana

Parakstoties uz mūsu pakalpojumiem vai aizpildot kontaktinformācijas veidlapu mūsu tīmekļa vietnēs - www.mailigen.com, www.mailigen.co.uk, www.mailigen.net vai citās Mailigen piederošajās vietnēs, jūs piekrītat un pieņemat to, ka mēs varam apkopot, apstrādāt, uzglabāt un/vai izmantot personas datus, kas iesniegti saskaņā ar tālāk tekstā izklāstītajiem noteikumiem.
Sniedzot savu piekrišanu mums, jums tiek saglabātas tiesības uz jūsu personas datu labošanu, aizmiršanu un/vai dzēšanu.

Informācijas ievākšana

  1. Pārsvarā mēs ievācam un saglabājam divu veidu datus:
    a) Informāciju, kuru tu sniedz reģistrējoties, lai aktivizētos mūsu pakalpojumu lietošanai.
    b) Visbiežāk šī informācija iekļauj sevī tavu kontaktinformāciju Datus, kurus tu mums sniedz par fiziskām un juridiskām personām, kurām tu vēlies nosūtīt e-pastus vai cita veida ziņojumus.​
  2. Informācija, kuru saņemam, potenciāli var tikt izmantota, lai atšķirtu fiziskas personas no juridiskām.​
  3. Mēs NESAGLABĀJAM tādas maksājumu detaļas kā kredītkartes numuru, tās derīguma termiņu vai drošības kodu.​
  4. Klientiem nosūtīto e-pastu izsekošana. Kad mēs paši nosūtām e-pastus, mēs dažreiz pārbaudīsim, kurš šos e-pastus ir atvēris un kurš noklikšķinājis uz kādu no saitēm. Mēs šādi rīkojamies, lai varētu izmērīt savu izsūtīto e-pastu efektivitāti un uzlabotu savus piedāvājumus dažādiem lietotāju segmentiem.​
  5. Mailigen nepārdos, neizīrēs un neaizdos rīcībā esošos sarakstus vai klientu kontaktu sarakstus (vai datus par šiem klientiem) trešajām personām, kā arī Mailigen neizmantos klientu kontaktu sarakstus saviem mārketinga mērķiem.

Savāktie personiskie dati

  1. Datu apstrādātāja identitāte un kontaktinformācija.
    Personīgos datus Mailigen SIA , reģistrācijas numurs 40103708475, juridiskā adrese Aspazijas bulvāris 30, Rīga, LV-1050 apkopo savā tīmekļa vietnē www.mailigen.lv, kas reģistrēta Latvijā.

     
  2. Vietnē apkopotie dati.
    Brīdī, kad jūs veicat parakstīšanos uz mūsu pakalpojumiem, tiek apkopoti un pārvaldīti daži no vai visi šādi dati: e-pasts, uzņēmuma nosaukums, adrese, pilsēta, apgabals / province, reģions, pasta indekss, valsts, vārds, uzvārds, tālrunis, vietnes URL, nozare, paredzamais e-pasta saraksta apjoms, parole, IP adrese, reģistrācijas datums un laiks, un izmantojamais pārlūks. Mūsu pakalpojumu izmantošanas laikā tiek apkopoti un pārvaldīti šādi dati: pieteikšanās dati un pārlūkošanas dati, ja to atļaujat, pasūtījumu vēsture, sūdzības, starpgadījumi, informācija par abonēšanu un ziņojumiem mūsu vietnē. Atsevišķi dati var tikt savākti automātiski, balstoties uz jūsu aktivitāti Mailigen vietnēs (plašāku informāciju skatiet sadaļā Clear Gifs (Tukšie GIF-attēli) vai Web Beacons (Tīmekļa bāksignāli). Iesniegtajos datos nevajadzētu ietvert nekādus konfidenciālus personas datus, piemēram, valsts identifikatorus (piemēram, sociālās apdrošināšanas numuru, vadītāja apliecības vai nodokļu maksātāja identifikācijas numurus), pilnus kredītkartes vai personīgas bankas kartes numurus, medicīniskos ierakstus vai datus, kas saistīti ar privātpersonu aprūpes vai ārstēšanas pieteikumiem.

     
  3. Apstrādes mērķi un juridiskais pamats.
    Jūsu personas datu vākšanas galvenais mērķis ir piedāvāt drošu, optimālu, efektīvu un personalizētu pieredzi. Lai to būtu iespējams panākt, jūs piekrītat un pieņemat to, ka mēs varam izmantot jūsu personas datus, lai: nodrošināt mūsu pakalpojumus un veicinātu sniegumu, ieskaitot pārbaudes, kas attiecas uz jums;atrisināt visas problēmas ar mērķi uzlabot mūsu vietnes un pakalpojumu izmantošanas pieredzi; personalizēt, novērtēt un uzlabot mūsu pakalpojumus, saturu un materiālus; analizēt mūsu pakalpojumu izmantošanas apjomu un vēsturi; informēt jūs par mūsu pakalpojumiem, kā arī par mūsu partneru pakalpojumiem un/vai reklāmas piedāvājumiem; novērst, atklāt un izmeklēt visas darbības, kuras potenciāli ir aizliegtas, nelikumīgas vai neatbilst labai praksei, un nodrošināt atbilstību mūsu lietošanas noteikumiem un sūtīšanas politikai; nodrošināt juridisko un regulējošo pienākumu ievērošanu;  aizsargāt Mailigen pakalpojumus, e-pasta piegādi un piegādes reputāciju. Mēs izmantojam mums iesniegtos personas datus tikai saskaņā ar spēkā esošajiem datu aizsardzības tiesību aktiem. Mūsu darbiniekiem un trešo personu pakalpojumu sniedzējiem ir pienākums ievērot datu konfidencialitāti

     
  4. Izpaušana trešajām pusēm.
    Ar jums saistītie personīgie dati, kas tiek apkopoti mūsu mājas lapā, ir paredzēti Mailigen pašu lietošanai, un var tikt nosūtīti Mailigen partneru kompānijām, lai mēs varētu saņemt palīdzību un atbalstu saistībā ar mūsu pakalpojumu sniegšanu. Mailigen nodrošina, ka visiem trešo pušu pakalpojumu sniedzējiem uzņēmums izvirza skaidras prasības attiecībā uz datu aizsardzību. Tāpat Mailigen neizpauž jūsu personas datus trešajām pusēm, izņemot gadījumus, ja: (1) jūs (vai jūsu konta administrators, kas rīkojas jūsu vārdā) pieprasa vai atļauj to izpaust; (2) informācijas izpaušana ir vajadzīga, lai apstrādātu darījumus vai piegādes pakalpojumus, kurus esat pieprasījis (t.i., lai pārbaudītu, vai izmantojat labāko praksi savos sūtījumos vai iegādes kartes apstrādei ar kredītkartes izdošanas uzņēmumiem); (3) valsts varas iestādes vai regulējošās iestādes pieprasījuma rezultātā Mailigen ir spiests šādi rīkoties, kā arī tiesas rīkojuma gadījumā, dēļ uzaicinājuma ierasties tiesā vai kādā citā līdzīgā situācijā, saistītā ar valdības vai tiesu iestādēm, vai arī lai izveidot vai aizstāvēt juridisko prasību; vai (4) trešā persona ir Mailigen pakalpojumu sniegšanas apakšuzņēmējs (piemēram, Mailigen izmanto interneta pakalpojumu sniedzēja vai telekomunikāciju uzņēmuma pakalpojumus).

     
  5. Jūsu datu aizsardzības tiesības.
    Saskaņā ar Eiropas vispārīgo datu aizsardzības regulu 2016/679 (GDPR, General Data Protection Regulation; tālāk tekstā - GDPR) jums ir tiesības piekļūt, labot un izņemt jūsu personas datus, kuras jūs varat īstenot, nosūtot pieprasījumu uz mūsu tehniskā atbalsta dienestu, izmantojot saziņai e-pasta adresi support (at) mailigen.com vai https://www.mailigen.com/about/contact-us. Jūsu pieprasījumi tiks apstrādāti 30 dienu laikā. Mēs varam pieprasīt, lai jūs pievienotu savam pieprasījumam identitātes apliecinājuma vai tiesību apliecinājuma fotokopiju. Jūs varat jebkurā laikā mainīt personas datus, autorizējoties savā kontā un noklikšķinot uz "Labot kontakt informāciju".

     
  6. Datu uzglabāšanas termiņi.
    Mailigen apkopo jūsu personas datus ar mērķi pildīt savas līgumiskās saistības, kā arī lai apkopotu informāciju par to, kā un kad jūs izmantojat mūsu pakalpojumus, un mēs saglabājam šos datus aktīvās datu bāzēs, žurnālfailos vai cita veida failos, tik ilgi, cik ilgi jūs izmantojat mūsu pakalpojumus, kā arī saskaņā ar spēkā esošajiem noteikumiem. Mailigen nekādā veidā neapņemas glabāt visus jūsu datus nenoteikta laika perioda garumā. Jūs varat piekļūt dažiem datiem, kamēr jums ir aktīvs konts pie mums un tik ilgu laika periodu, kāds ir noteikts attiecīgo datu veidam un kas attiecīgi mainās atkarībā no šo datu veida un izmantojamā Mailigen abonēšanas plāna (jūsu konta statistika, jūsu e-pasta saturs, kontaktu saraksti utt.), bet nekādā gadījumā ne ilgāk kā 3 mēnešus pēc konta slēgšanas. Dati var tikt izdzēsti jebkurā brīdī jūsu aktīvās konta izmantošanas laikā saskaņā ar iepriekš tekstā izklāstītajiem noteikumiem.

     
  7. Datu krātuves un pārsūtīšanas vieta.
    Mailigen piederoši serveri un trešo pušu serveri (datu centrs), kuros Mailigen SIA apstrādā un uzglabā datus, atrodas tikai Eiropas Savienības teritorijā (Latvija). Mailigen apņemas nepārsūtīt nekādus datus ārpus Eiropas Ekonomikas zonas. Mailigen jūs nekavējoties informēs, ciktāl mums ir likumīga atļauja to darīt, gadījumā, ja tiks saņemts administratīvās vai tiesu iestādes pieteikums vai rīkojums, kas ir attiecināms uz jūsu personas datiem.


Informācijas izmantošana

  1. Mailigen pakalpojumi ir piemēroti tieši uzņēmumiem, nevis patērētājiem. Ja tu esi mums atstājis savu kontaktinformāciju – ieskaitot personīgos datus -, mēs varam šo informāciju izmantot, lai sazinātos ar tevi caur pastu, e-pastu vai telefonu. Sazināšanās ar tevi varētu būt saistīta ar mārketinga mērķiem.​
  2. Kad tu aktivizē lietotāja kontu Mailigen sistēmā (ieskaitot izmēģinājuma kontu), tu piekrīti saņemt mārketinga informāciju par Mailigen pakalpojumiem caur šādiem sakaru līdzekļiem: e-pastu, telefonu, pastu.​
  3. Ja vairs nevēlies saņemt piedāvājumus no Mailigen, tu vari atrakstīties no to saņemšanas, sekojot atrakstīšanās informācijai, kas iekļauta e-pastos vai cita veida sakaru līdzekļos izsūtītajos materiālos. Lai atrakstītos, var izmantot arī šādu e-pastu: support (at) mailigen.com.​
  4. Visos e-pastos, kuri tiek nosūtīti no Mailigen sistēmas, satura apakšā tiek ievietota vienkārši izmantojama atrakstīšanās saite. Lai atrakstītos no satura saņemšanas, ir vajadzīgs tikai noklikšķināt uz atrakstīšanās pogas e-pasta apakšā - tādējādi tava e-pasta adrese ir izņemta no kontaktu grupas.​
  5. Mailigen var izmantot personisku un nepersonisku informāciju dažādiem citiem mērķiem, piemēram, lai nodrošinātu veiksmīgu mūsu sistēmas izmantošanu un izsūtītu e-pastus, atbildot uz taviem jautājumiem palīdzības sadaļā.​
  6. Mēs izmantojam ārējo uzņēmumu pakalpojumus, kuros tiek apstrādāta nepersoniska informācija par mūsu mājas lapas apmeklētājiem — apskatījumu skaitu, apskatītās lapas, nekvalitatīvos apmeklējumus, mājas lapā pavadīto laiku, jauno apmeklējumu īpatsvaru, utt., lai labāk novērtētu to, kā tiek izmantota mūsu lapa un kāds saturs tajā ir populārākais.​​

Informācijas apmaiņa un izpaušana

  1. Šie dati tiek glabāti drošos serveros, un tikai ierobežots cilvēku skaits ir pilnvarots piekļūt jūsu kontaktu sarakstiem, jo īpaši, lai sniegtu atbalsta pakalpojumus.​
  2. Informācija, kuru ievācam, ir pieejama Mailigen darbiniekiem, kuriem ir nepieciešams izmantot šo informāciju likumīgiem mērķiem, ieskaitot palīdzības sniegšanu pakalpojumu izmantošanā, klientu servisam, mārketinga mērķiem un maksājumu apstrādei. Dati, iespējams, tiks nodoti arī trešajām personām, saistītām ar Mailigen – piemēram, maksājumu apstrādes pakalpojumu sniedzējiem, kuriem, lai veiktu darbu, ir nepieciešama pieeja klientu kontiem.​
  3. Jebkurā laikā jūs viegli varat izgūt kontaktpersonu sarakstus no sava Mailigen konta, ar "eksportēt" iespējas palīdzību. Jūs jebkurā brīdī varat mainīt un/vai dzēst kontaktus no sava konta.​
  4. Kā kontaktu sarakstu un saistīto e-pasta kampaņu veidotājs jūs tiekat uzskatīts par datu pārzini GDPR apzīmējuma ietvaros, un Mailigen darbojas tikai kā datu apstrādātājs. Šajā statusā jūs esat atbildīgs, jo īpaši:​
    - Par visu nepieciešamo deklarāciju nodrošināšanu atbilstošai datu uzraudzības iestādei;
    - Par atbilstību visiem spēkā esošajiem noteikumiem;​
    - Par attiecīgo personu nepārprotamas piekrišanas iegūšanu, vācot personas datus;​
    - Par jūsu tiesību izmantot personas datus, kas savākti saskaņā ar noteiktajiem gala mērķiem un nolūkiem, nodrošināšanu, un par atturēšanos no jebkādas nesankcionētas lietošanas.​
  5. Ja to jūsu e-pastu saņēmējs, kas tiek nosūtīti, izmantojot mūsu servisus, pieprasa mums mainīt vai dzēst savus personas datus, mēs izpildīsim šo pieprasījumu pēc pienācīgas pārbaudes, un informēsim jūs par to.​
  6. Mailigen nekādā gadījumā nepārdos vai neizīrēs tavus personīgos un juridiskos datus, nesaņemot tavu rakstisku atļauju to darīt vai neesot spiesti šo informāciju atklāt pēc tiesas pavēles.


“Clear Gifs (Web Beacons)”

  1. Mēs izmantojam programmatūru, dēvētu par “clear gifs” vai “web beacons”. Šī programmatūra palīdz mums labāk pārvaldīt mājas lapas saturu, nosakot, kura tās lapa ir efektīvāka. Šie “clear gif” ir ļoti mazi grafikas faili, katrs ar savu nosaukumu - līdzīgi sīkdatnēm -, un tiek izmantoti, lai izsekotu lietotāju uzvedību mājas lapās. Tie atšķiras no sīkdatnēm ar to, ka tie tiek saglabāti uz mūsu servera, nevis lietotāja cietā diska. “clear gif” faili ir aptuveni tik pat lieli, cik punkts šī teikuma beigās. Mēs ar “clear gifs” ievākto informāciju nepievienojam eksistējošajai informācijai par šo klientu.​
  2. Mēs izmantojam “clear gifs” tehnoloģiju savos HTML valodā rakstītajos e-pastos, lai varētu uzzināt, kuri e-pasti ir tikuši atvērti. Tas ļauj mums izmērīt dažādu komunikācijas veidu un e-pasta mārketinga kampaņu efektivitāti.

 

Saites uz citām mājaslapām

  1. Šī mājas lapa satur saites uz citām lapām, kuras nav Mailigen pārziņā. Lūdzu, saproti, ka mēs, Mailigen, neesam atbildīgi par citu mājas lapu privātuma politikām. Piemēram, kad tu nospied “Share” pogu, lai dalītos ar ziņām sociālajos portālos, tu tiksi pārvirzīts uz trešās personas mājas lapu. Tev jāsaprot, ka mūsu privātuma politika var nebūt saistoša šajās lapās.
  2. Mēs uzstājam, ka tev jāiepazīstas ar šo attiecīgo mājas lapu privātuma politiku, kā arī ar to mājas lapu privātuma politiku, kuras glabā par tevi kādus nozīmīgus datus. Šī privātuma politika attiecas tikai uz informāciju, kura tiek saglabāta, kad tiek izmantota Mailigen mājas lapa.
     

Tavas informācijas drošība

  1. Privātums un drošība ir ļoti svarīga Mailigen, un mēs cenšamies nodrošināt mūsu tehnisko un organizatorisko pasākumu atbilstību jūsu tiesībām uz datu aizsardzību. ​
  2. Mailigen ir veicis nozīmīgas investīcijas jaunāko serveru, datubāžu, rezerves kopiju un ugunsmūru (firewall) risinājumu integrēšanā, lai datu glabāšanu padarītu pēc iespējas drošāku. Šīs tehnoloģijas tiek izmantotas kā daļa no jaunākās paaudzes drošības arhitektūras. Mailigen uzturēs šīs programmas un vajadzības gadījumā iegādāsies jaunas, lai pasargātu serverus un līdz ar to arī tavu personīgo informāciju.​​
  3. Mēs izmantojam tehniskus, administratīvus un fiziskus drošības mērus, lai izvairītos no datu pazušanas, ļaunprātīgas izmantošanas un izmainīšanas. Lai arī pēc labākās sirdsapziņas cenšamies pasargāt tavus datus, neviena datu pārsūtīšana internetā nav pilnīgi droša, tāpēc Mailigen nevar nodrošināt vai garantēt pilnīgu tavu datu drošību.​​
  4. Tādējādi un saskaņā ar GDPR, Mailigen apņemas veikt visus attiecīgos piesardzības pasākumus, kas ir nepieciešami, lai saglabātu datu drošību un jo īpaši aizsargātu tos pret jebkādu nejaušu vai nelikumīgu iznīcināšanu, nejaušu nozaudēšanu, bojāšanu, neatļautu apriti vai piekļuvi, kā arī pret jebkura veida nelikumīgu apstrādi vai izpaušanu nepiederošām personām.​
  5. Mailigen īsteno nozares standarta drošības pasākumus, lai aizsargātu personas datus no neatļautas izpaušanas. Izmantojot industrijā ieteicamās kodēšanas metodes, Mailigen veic nepieciešamos pasākumus, lai aizsargātu informāciju, kas saistīta ar maksājumiem un kredītkartēm.​
  6. Turklāt, lai jo īpaši izvairītos no jebkādas nesankcionētas piekļuves, lai garantētu datu precizitāti un pienācīgu izmantošanu, Mailigen ir ieviesis piemērotas elektroniskās, fiziskās un vadības procedūras, lai aizsargātu un saglabātu datus, kas iegūti, izmantojot Mailigen pakalpojumus.​
  7. Neskatoties uz to, pilnīgas aizsardzības no pirātisma vai hakeriem neeksistē. Tāpēc gadījumā, ja drošības pārkāpums ietekmēja jūs, Mailigen apņemas bez nepamatotas kavēšanās informēt jūs un pielikt visas pūles, lai veiktu visus iespējamos pasākumus ar mērķi neitralizēt ielaušanos un mazinātu radīto ietekmi. Gadījumā, ja jūs ciestu zaudējumus trešo personu drošības pārkāpuma rezultātā, Mailigen apņemas nodrošināt visu nepieciešamo palīdzību, lai jūs varētu aizstāvēt savas tiesības.​
  8. Jums jāpatur prātā, ka jebkurš lietotājs, klients vai hakeris, kurš atklāj un izmanto drošības pārkāpumu, pats/-ti kļūst par atbildīgo personu, pret kuru var tikt uzsākta kriminālvajāšana un Mailigen veiks visus nepieciešamos pasākumus, tostarp iesniegs sūdzību un/vai iesniegs tiesā prasību, ar mērķi saglabāt datus un tās lietotāju un savas tiesības, kā arī lai ierobežotu ietekmi.​
  9. Tā kā saņēmēju saraksti ir jūtīga informācija, mēs nenosūtam aizmirstās paroles. Lietotājiem jāseko tiešsaistē esošajām instrukcijām, lai atjaunotu paroli. Paroles uz serveriem atrodas šifrētā veidā. Mēs tās nevaram nolasīt, tikai tās nomainīt.​​
  10. Mēs iesakām izveidot konta paroli ar ne mazāk kā 8 rakstzīmēm, kombinējot mazos un lielos burtus, kombinējot burtus un ciparus, izmantojot īpašas rakstzīmes (piemēram, @). Tāpat mēs iesakām mainīt sava konta paroli ik pēc 3-6 mēnešiem. 

Jautājumi par tavu kontu

Ja tev ir vēl kādi jautājumi par to, kā mēs izmantojam tavus datus vai arī cik lielā mērā mēs varam kontrolēt tavu kontu, lūdzu, sazinies ar mums.

Izmaiņas privātuma politikā

Jebkāda veida izmaiņas mūsu privātuma politikā tiks publicētas šeit. Lūdzu, pārbaudi šo lapu regulāri. Ja Tev ir radušies kādi jautājumi par izmaiņām, lūdzu, sazinies ar mums.

Citi jautājumi

  1. Parakstoties un dodot piekrišanu saņemt e-pastus no Mailigen, Tu piekrīti, ka Mailigen apstrādās Tavus datus un izmantos tos, lai Tevi nodrošinātu ar Tev aktualāku saturu un/vai piedāvājumu.​
  2. Tavi ievadītie personas dati tiks glabāti Mailigen serveros, tik ilgi kamēr mēs nekonstatēsim, ka mums tie vairs nav nepieciešami, vai arī Tu pats neizvēlēsies atteikties no ziņām e-pastā. Atteikties no vēstuļu saņemšanas ir iespējams katrā saņemtajā e-pastā, kas ir sūtīts no Mailigen platformas.​
  3. Tev ir tiesības iesniegt sūdzību par nelikumīgu datu apstrādi datu aizsardzības uzraudzības iestādei, kas Eiropas savienības dalībvalstī Latvijā, kur notiks datu apstrāde, ir Datu valsts inspekcija.​
  4. Tavu datu apstrādes juridiskais pamats ir piekrišana un/vai līgumsaistību izpilde ar Tevi.​
  5. Ar mums var sazināties, rakstot e-pastu uz info (at) mailigen.lv vai arī zvanot uz telefona nr. +371 28802307​
  6. Tu vari sazināties ar Mailigen datu aizsardzības speciālistu, rakstot uz e-pasta adresi privacy (at) mailigen.com vai nosūtot vēstuli pa pastu - Aspazijas bulvārī 30-8, Rīga, LV-1050, Latvija.


Atjaunota: 11. maijā, 2018
Atjaunota: 2. augustā, 2018.
Izmaiņas sadaļā Savāktie personiskie dati, 6. punktā: Datu glabāšana ne ilgāk kā 3 mēnešus pēc konta slēgšanas. ​

Mailigen ir "SIA Mailigen" pakalpojums.
SIA Mailigen - Aspazijas 30-8 , Rīga, LV-1010, Latvija

 


© 2010-2018 Mailigen. Visas tiesības aizsargātas.